La foto del dia: vint-i-dos de novembre de dos mil divuit

Lloc: pantà de Capçanes. Un dels punts més fotogènics del poble, amb el seu majestuós pont per on hi passa una de les linies del tren més antigues de l’estat, les que uneix Barcelona i Madrid. Des de Capçanes pots anar a qualsevol de les dues capitals, una en dues hores, l’altra a més de set. No està malament per ser un poble de cuatrecents habitants.

Dia: 22 de novembre de 2018, climatològicament acabavem de passar una època de pluges que ens havia reviscolat la vida del nostre petit pantà.

Què hi fèia allí: moment de parada técnica professionalment parlant, canvi de contracte a la feina el que significava uns dies fóra…que finalment es va convertir en setmanes. Poder trobar un moment per volar el dron en una zona confortable i que m’apassiona van fer la resta per poder captar aquest instant.

La imatge mostra el pantà de Capçanes, amb una mica més d’aigua del que ens tenía acostumats ultimament, just en el moment en que un tren de mercaderies hi passa.

En aquest punt de la xarxara ferroviaria, l’estació de Els Guiamets es troba ben aprop ja havent deixat la de Capçanes enrera, i a escasos metres de l’aigua del propi pantà.